celekit

Ikon

Celekit rapat via bbm group

Sederek-sederek ketemu lagi nih, mau curhat sedikit. Sekarang kalo mau rapat ya sederek-sederek boten perlu ruangan rapat lagi, dab sudah boten perlu cemilan pas waktu rapat, wong rapatnya mau dipangkas frekuensinya, jarenya lho kalo kerja itu isinya cuma rapat dan iso dilakukan berkali-kali dengan topik rapat yang sama, makane lek digoleki pasti boten tau ono nang ruangan, lan maneh angger rapat pasti ono jajane plus lek lewat jam mangan siang disediani sarapan awan. Lha pantesan anggarane gede ya hehehe, eh mari ngunu jek ono seng dikei sangu, iku jaman biyen, saiki sampun boten wonten ya hehehe (mungkin).

Setuju sama pimpinan yang mau memangkas jumlah rapat yang terlalu banyak dan sering, supaya saget bekerja dengan baik sesuai dengan tugas pokok dan fungsi, dan kl dicari diruangan kerja bisa ketemu. Dan efeknya saget memangkas biaya oprasional rapat seperti cemilan utowo jajanan, plus sudah boten perlu sarapan awan, lha trus kalo arepe koordinasi yo opo lho?

Jare ne pimpinan koordinasi cuma masalah komunikasi, jadine kalo gawe alat komunikasi seng apik pasti iso koordinasi, lha iku bener seng penting komunikasi supaya saget berkoordinasi dengan baik. Lha dilalah kok ya bapak pimpinan memilih berkomunikasi dengan BBM group seng ono nang blackberry jare nya bapak pimpinan dengan BBM group dapat menggantikan rapat dengan baik, pak pimpinan nyebut ono BBM group minyak, BBM group listrik, dan lain-lain.

Setuju karo carane bapak pimpinan seng arepe mengubah rapat seng ngandel no ketemu fisik dengan rapat elektronik, lha tapi ne kok ya bapak pimpinan langsung menyebut merek aplikasi seng pastine identik karo blackberry, lha iku lak podo wae karo promosi plus perintah gak langsung soko pimpinan agar kabeh staf kudu duwe blackberry. Lapo o kok gak gawe program aplikasi liane, utowo bapak pimpinan lak duwe staf ahli informasi teknologi, lha iku ae di kon gawe aplikasi forum seng iso digawe nang kabeh hand phone. Ide ne sakjane apik dengan mencontohken suatu produk yang dapat digunakan untuk diskusi tanpa menatap rupone wong lio, lha tapikan mbok ya pake boso seng umum contone caht room, utowo media chating, dadi gak menjurus nang produk tertentu.

Sakjane yo gak opo-opo seh gawa istilahe produk tertentu, tapi delok seng ngomong iku sopo, lha seng ngomong pimpinan kan dadine iso disalah artikan dengan suatu perintah, nah lek gak bawe produk seng podo karo pimpinan dianggep gak iso komunikasi.

Semonten saja ya, sumonggo kalo mau dicoment.(*)
hallo…

Iklan

Filed under: Uncategorized

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: