celekit

Ikon

Celekit gigit jari gak iso tuku gadget

Sedere-sederek, iki podo koyok wingi gak yo efek kepakan sayap kupu-Kupu (butterfly effect), moggo nanti disimpulkan sendiri ya.

Awal tahun pasti ono agenda tetap memperkenalkan gadget-gadget anyar. Pameran iku pasti akeh seng minat, lha wong kene lak lagi keranjingan gadget, koyok e kabeh gadget seng ono lan anyar pasti dituku, kan jare ne ben gak ketinggalan jaman, mulai teko hanpon seng cuma iso sms karo nelpon sampe hanpon seng iso internetan pasti langsung ludes, plus seng paling payu hanpon seng iso digawe buka facebookan. Nah liane hanpon saiki ono komputer tablet, rupane komputer tapi cuma gak ono keyboard te, lha iku yo payu banget nang kene.

Gak cuma iku, kaiki seng lagi naik daun iku camera, koyok e saiki akeh wong seng dadi fotografer, mergo duwe kamera DSLR, lan lucu ne maneh jek akeh wong seng nganggep lek gawe kamera DSLR pasti gambar e iso apik, padahal gak mestio. Durung maneh regane lensa ne plus accessories liane pasti larang.

Nang Jakarta saiki lagi heboh nang para penggemar gadget, mergo ono pameran gadget seng memperkenalkan produk anyar, kabeh komunitas gadget pasti ngomong ne ajang pamer iki, lek nang wong seng penggemar fotografi pastine ajang pamer Focus 2012 dadi barometer, lan panggone memperkenalkan kamera anyar ono seng DSLR anyar seng dilengkapi fitur vidio cam, trus ono maneh camera mirror less, seng bentuk e persis koyok kamera pocket tapi ono lensa seng iso diganti-ganti. Sak jane ajang iki gak cuma ajang ge pamer produk anyar, tapi yo ono workshop e, ben nambah pengetahuan wong seng seneng fotografi. Ajang pameran ini sak jane harga tanda masuk e yo gak larang cuma Rp. 5.000,- morah tho.

Tapi ne celekit cuma iso gigit jari tok, lha wong UMR ae gak munggah, trus gawe tuku sepeda motor ae yo duite ge uang pangkal munggah, trus ditambah ono rencana pemerintah arep e munggah ne harga BBM. Lha timbangane ge tuku gadget mending lak ditabung ge mudik seng nyaman lan aman. Plus menikmati hasil kerjo ne pemerintah seng gawe Jalan TOL.

Monggo sederek-sederek, seng duwe duit iso teko nang pameran gadget, trus tuku gadget anyar, tapi lek sederek-sederek gak duwe duit yo monggo telo lihat-lihat saja, lek kepingin yo monggo ngelek idu.

Sekian disek yo sederek-sederek, seng teko nang pameran monggo kabar-kabar, trus monggo dicomment. Eh iyo iki masuk butterfly effect opo gak yo, monggo dinilai sendiri sederek-sederek.(*)

Iklan

Filed under: Uncategorized

One Response

  1. abam berkata:

    wah artinya harga barang tambah mahal ya

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: