celekit

Ikon

Celekit numpak KRL ekonomi yang mensejahterakan

Sederek-sederek mergo ge nabung mudik aman lan nyaman, saiki celekit luweh sering numpak sepur KRL, lumayan luweh cepet timbangane lek numpak bis otowo numpak kendaraan, wong celekit gak iso tuku kendaraan kok iso banding ne kendaraan karo sepur KRL yo. Numpak sepur KRL seng pasti luweh cepet, lek jare wong pinter luweh efisien waktu.

Sepur KRL ono 2 jenis e, seng pertama diceluk Commuter Line, seng iki gawe AC enak adem nyes, tapi kadang-kadang lek akeh penumpang e AC ne gak keroso dadi ne ongkep, lha yo opo wong lungsurane teko Jepang, lek AC ne kurang adem yo diterimo lah. Trus seng keloro diceluk KRL Ekonomi, lha seng iki gak gawe AC trus sepur e yo luweh elek, bangku ne atos, lantai e akeh seng gompal, pintu ne gak iso nutup, trus lek gak amot penumpang e munggah nang dukur atap.

Sederek-sederek walaupun KRL Ekonomi iki elek tapi ono positif e, KRL Ekonomi ngekei kesempatan gawe wong-wong ge dodolan, iki mengembangkan perekonomian rakyat, sak jane seng dodolan iku jeneng e ngasong, dadi ngasong nang KRL Ekonomi. Ngasong iku termasuk nang kegiatan ekonomi, kan ngasong iku dodol barang, sesuai dengan seng di jaluk karo pembeline.

KRL ekonomi iki sakjane paling gampang lek di persepsikan podo karo pasar tradisional, lek nang pasar tradisional dodolane sayuran, bumbu dapur, pitik, bebek, daging, lan klambi-klambi. Nah beda ne lek nang KRL Ekonomi dodolane seng barang-barang cilik koyok bros, jepitan rambut, urekan kuping, bungkus e handpon, anti gores, trus ono seng dodolan card reader barang lho, lha aneh e maneh malah barang-barang seng lek digolek I nang mall utowo toko gak ono, malah nang KRL Ekonomi ono seng dodol, regane yo pastine luweh murak teko rego toko. Eh malah celekit tau nemu ono seng dodolan jagung manis heheh, nang pasar durung karuan ono iku. Lek wes duwe anak cilik pasti seneng numpak KRL Ekonomi, lha ono seng dodolan dulinan cuma 5000an suiiip tho, regone murah trus pas nang omah anak seneng oleh dulinan anyar.

KRL Ekonomi pancen panas, sumpek, gak kerawat, keretone elek, mester e bompal kabeh, tapi meskio ngono iso ngekei kesejahteraan lan penhidupan seng layak bagi sak bagian masyarakat. Tapi lek jarene wong-wong KRL Ekonomi arepe dihapus ne, wah lek iki yo opo yo. Monggo dicomment sederek-sederek.(*)

Iklan

Filed under: Uncategorized

2 Responses

  1. chartini berkata:

    Permisi, cuman mau share aja nih. ada info lomba bikin artikel. Hadiahnya lumayan ada 2 buah printer laser jet dan voucher. Caranya tinggal like fanpage >> http://www.facebook.com/anugrahpratamacom. Dan ikuti Contest menulis artikelnya.
    Terima kasih

  2. abam berkata:

    abam juga suka naik kereta

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: